Bel: 06 2324 1697 of stuur een email naar:info@brederoo.nl

Wie wij zijn

Studio Brederoo is een multidisciplinair communicatie- en ontwerpbureau gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk. Wij bedenken concepten en strategieën die wij uitwerken naar verschillende vormen van media. Zowel grafische vormgeving als digitale media worden in een uitgebalanceerde mix gegoten en ingezet om de doelgroep te bereiken.

Wij geloven in de mix van traditionele en nieuwe media, waarbij de ene media uiting de ander versterkt. Op deze wijze kunnen we de communicatie naar de doelgroep op de juiste manier vertalen en sturen daar waar nodig is.

Visuele identiteit een mooi proces
Het vormen van een visuele identiteit voor een onderneming, is een mooi proces. Een proces dat met aandacht en geduld opgebouwd wordt. Wij begrijpen dat en zorgen tezamen met de ondernemer voor een uitgekiende grafische vormgeving, zodat er een mooie identiteit gevormd wordt die we op verschillende vormen van visuele communicatie in kunnen zetten. Dit in de vorm van een uitgebreide corporate identity (huisstijl) of branding van het merk.

Breed inzetbaar, korte doorlooptijd
Veelal werken wij in opdracht waarbij wij vanaf concept tot eindproduct werken. Hierdoor houden wij de regie en zorgen ervoor dat er binnen het budget gewerkt wordt. Zo kunnen we een brede discipline aan communicatiemiddelen aanbieden. Of het nu gaat om een enkele brochure of een volledige huisstijlimplementatie, als multidisciplinair bureau kunnen wij door onze korte communicatielijnen, vrij eenvoudig en snel schakelen. Daarnaast heeft het als grote voordeel dat wij alle disciplines aan elkaar koppelen, waarbij wij in een kort tijdsbestek de juiste communicatiemix bereiken.