Bel: 06 2324 1697 of stuur een email naar:info@brederoo.nl

Websites

iPad, iPhone, Samsung, het maakt niet uit, u wilt toch ook dat uw website op elk scherm goed en duidelijk werkt?

Het internet is in ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Waren de websites jaren geleden nog puur een etalage of een online brochure, tegenwoordig zijn we nu deze meer bedrijfsmatig aan het inzetten. We zetten social media als Instagram, Facebook en Twitter in bij elk evenement die wij organiseren, om zo meer intensief en actief met onze bezoeker tijdens het evenement te communiceren.

Een van de vele veranderingen op internet zijn de webwinkels, waarbij de (startende) ondernemer ervoor kiest om zonder een fysieke winkel te ondernemen. In vele gevallen een weloverwogen beslissing, waarbij wij de ondernemer bij het opstarten ondersteunen met het opzetten en vermarkten van zijn webwinkel.

Zo bouwen wij de webwinkel op, richten hem in en leggen stap voor stap uit, hoe u deze het beste kan onderhouden.
Standaard zal er een Content Management Systeem (CMS) ingebouwd worden. Hierdoor kan de onderhoud van teksten, afbeeldingen, video of andere content, eenvoudig in eigen beheer gedaan worden. Uiteraard kan het beheer ook door ons uitgevoerd worden.

Door integratie van onder andere sociale media en video, wordt de website dynamisch en aantrekkelijk gemaakt voor een zeer brede doelgroep.

Ook voor corporate websites kunt u bij ons terecht. En natuurlijk alle websites die wij ontwikkelen zijn responsive. Wat betekent dat op welk scherm u uw website bekijkt, goed te bedienen is.

Om gevonden te worden zijn er vele technieken beschikbaar. Zo zijn er technieken als Search Engine Optimalisation (SEO), analyseren en voegen wij de juiste metatags en keywords aan uw website. In combinatie met een Google AdWords campagne, kan er in een korte tijd een hoog rendement behaald worden.

Dat dit een onderdeel van uw online campagne is, kunt u zich wel voorstellen. Ook de inzet van  email mailing en nieuwsbrieven kunnen u daar brengen waar u naar toe wilt, uw klant.