Bel: 06 2324 1697 of stuur een email naar:info@brederoo.nl

Wie is Studio Brederoo

Studio Brederoo is een multidisciplinair communicatie- en ontwerpbureau gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk. Ik bedenk concepten en strategieën die ik uitwerk naar verschillende vormen van media. Zowel grafische vormgeving als digitale media worden in een uitgebalanceerde mix gegoten en ingezet om de doelgroep te bereiken.

Ik geloven in de mix van traditionele en digitale media, waarbij de ene media uiting de ander versterkt. Op deze wijze kan ik de communicatie naar de doelgroep op de juiste manier vertalen en sturen daar waar nodig is

Visuele identiteit een mooi proces
Het vormen van een visuele identiteit voor een onderneming, is een mooi proces. Een proces dat met aandacht en geduld opgebouwd wordt. Ik begrijp dat en zorg tezamen met de ondernemer voor een uitgekiende grafische vormgeving, zodat er een mooie identiteit gevormd wordt die ik op verschillende vormen van visuele communicatie in kan zetten. Dit in de vorm van een uitgebreide corporate identity (huisstijl) of branding van het merk.

Breed inzetbaar, korte doorlooptijd
Veelal werk ik in opdracht waarbij ik vanaf concept tot eindproduct werk. Hierdoor hou ik de regie en zorg ervoor dat er binnen het budget gewerkt wordt. Zo kan ik een brede discipline aan communicatiemiddelen aanbieden. Of het nu gaat om een enkele brochure of een volledige huisstijlimplementatie, als multidisciplinair bureau kan ik door de korte communicatielijnen, vrij eenvoudig en snel schakelen. Daarnaast heeft het als grote voordeel dat ik alle disciplines aan elkaar koppel, waarbij ik in een kort tijdsbestek de juiste communicatiemix bereik.